Хан Мадона

Хан МАДОНА се намира във Фалковец само на 14 км от град Белоградчик, на 52 км. от гр. Видин и на 170 км. от София откъдето започва природният феномен „Белоградчишки Скали”. Точните географски координати на мястото са 43°N 35′ 51“ и 22°E 46′ 47“ и 266 м. надморска височина.
Ханът разполага с две студия, шест спални, десет двойни и една единична стая. снабдени със собствени санитарни възли, TV и Wi – Fi интернет, както и конферентна зала с 40 места.
Салонът на механата е с 60 места, обособени в 2 зали. През летния сезон в градината има още 20 места. Тук може да се насладите на вкусна Българска кухня и неповторимите Торлашки специалитети, както и с да оцените по достойнство местните вина и ракии.
В 7 декаровият двор има изградена удобна инфраструктура за приемане на гости с каравани.
Ще имате чудесна възможност за практикуването на алтернативен, излетен, вело и пещерен туризъм, алпинизъм, лов и риболов, спорт, каякинг и рафтинг. Отправна точка за посещения на „Белоградчишките Скали”, крепостта ”Кaлето”, пещерата „Магура”, крепостта „Баба Вида”, както и множество манастири в северозападна България.

han Madona

 

Хан МАДОНА Фалковец е семеен бизнес. Стартът им в сферата на услугите датира от 1994 г. от нулата, когато започват с построяването на къща за гости в Белоградчик. През януари 2009 завършват вторият си обект. а именно хан МАДОНА Фалковец. Така се появява този уютен комплекс. Стопаните подхождат към всеки гост като към приятел. Г-н Младенов познава добре околностите. Ако престоят ви е по-продължителен, ще ви покаже места, за които не сте подозирали че съществуват. Г-жа Младенова, освен с вкусните си гозби, ще ви омае с разкази на полузабравени легенди и предания. Г-н Младенов-младши е наясно с историята на града и региона и ще ви засипе с любопитни факти за това или онова.
Така гостите на хан МАДОНА Фалковец стават приятели със стопаните и идват отново. Само един път на това вълшебно място не е достатъчен.

Ханът разполага с 10 броя велосипеди марка cross – GRIP 127 оборудвани с GPS навигация GARMIN, които можете да наемете. Ако сте със собствен велосипед , там можете да намерите сервиз.

Хан Мадона предлага уникална по-рода си услуга Return Bike’s!

Това означава, че наемайки велосипед и карайки по избран от Вас маршрут напр. (Белоградчик – Чипровци), Вие можете да оставите велосипеда там и да продължите по пътя си без да е нужно да го връщате там от където сте го взели. Това важи за маршрутите както в България, така и за маршрутите в съседна Сърбия обозначени на картите на сайта www.clubskala.org

 

 

Фалковец, Яньовец 3949, обл. Видин
Път N 114 Белоградчик- Лом
Тел.: +359 894774746,Факс: +359 93655646
e-mail: info@hanmadona.com

www.hanmadona.com